Galleri Helco er beliggende
i den lille idylliske landsby Ajstrup, som er omgivet af en storslået fredet natur oplagt til vandreture. Galleriet er indrettet i en gammel staldbygning og udgør 100m2 fordelt på 4 rum. Indvielsen foregik den 28. september 2002 men galleriet har siden 1993 og frem til 2002 eksisteret under navnet Galleri Skovvej i Hadsund. Kontakten fra dengang er i dag årsagen til, at vi kan præsentere en lang række anerkendte og professionelle kunstnere. Efter 5 år blev det på grund af pladsmangel nødvendigt med en udvidelse. Derfor blev galleriet i påsken 2007 udvidet med yderligere 160m2, omfattende 2 store udstillingsrum samt kontor og lagerrum.

Normalt vises der årligt 3 udstillinger med ferniseringer fordelt på efterår, vinter og påske.
På grund af galleriets størrelse er der som regel
4-6 kunstnere med på hver udstilling. Undtagelsesvis bliver der dog afholdt enkelte seperatudstillinger.
Resten af året er der altid en ophængning med galleriets kunstnere. Spørg også til vores store lager, som vi gerne viser frem, hvis der er specielle ønsker.

På grund af de mange kunstnere, som er tilknyttet galleriet, er vores speciale i dag salg til kunstcirkler og kunstforeninger, som vi året rundt altid har stort udvalg til.
Da vores hovedvægt ligger på den "folkelige kunst" har vi også altid kunstværket, som vil passe ind i et privat hjem, eller til en lejlighedsgave.

Galleriet